Stuur uw bijdragen in voor EUHA 2024

Het 68e EUHA-congres zal opnieuw plaatsvinden in Hannover van 16 tot 18 oktober 2024. Team Earline zal weer aanwezig zijn tijdens het congres om alles vast te leggen en u te voorzien van een uitgebreide terugblik en informatie over alle hoogtepunten van het congres. Een leuk detail: Earline is dit jaar mediapartner van EUHA! Samen met de EUHA-organisatie kijken we uit naar een persoonlijke uitwisseling met alle spelers binnen de branche. Het grootste evenement ter wereld binnen dit vakgebied is gebaseerd op het gevestigde concept van een programma met onder andere meerdere academische lezingen.

 

Om het succes van de vorige congressen voort te zetten, nodigt de EUHA u uit om actief deel te nemen aan de voorbereiding en organisatie van dit evenement. De organisatie kijkt uit naar uw suggesties. Bijdragen voor het congres moeten uiterlijk op 19 april 2024 online worden ingediend via de website.

 

On demand beschikbaar: lezingen van de digitale EUHA voorjaarsconferentie

Na een succesvolle start van de Digitale EUHA Voorjaarsconferentie op 22 maart zijn alle presentaties, waaronder drieëntwintig deskundige lezingen, nu online beschikbaar tot het einde van mei voor iedereen die zich registreert. Het uitgebreide programma omvat thema’s zoals onderzoek & wetenschap, praktische toepassing, marketing & communicatie en vooruitstrevende onderwerpen. De lezingen worden gepresenteerd in het Duits en Engels, aangeboden op ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ niveau.

Het ticket voor de Digitale EUHA Voorjaarsconferentie geeft automatisch toegang tot de lezingen die werden gepresenteerd op het afgelopen EUHA Congres en nu on demand beschikbaar zijn in de EUHA Leerhub. Het kopen van een ticket loont dus twee keer!

Tickets zijn op elk moment beschikbaar tot het einde van mei via: www.euha.org/def-en

 

www.euha.org

Tags: ,