Optitrade Retailgroep maakt datum van Audiologie Marathon bekend

Op 29 januari 2024 organiseert Optitrade Retailgroep alweer de tiende editie van de jaarlijkse Audiologie Marathon. Optitrade is verheugd om het nieuws te delen en publiceerde vandaag een bericht op LinkedIn met de aankondiging.

 

“Onlangs is al gecommuniceerd dat het evenement voor hoorzorgprofessionals weer terug verhuist naar de eerste maand van het jaar. En dat is niet het enige waarmee dit jubileum in een nieuw jasje wordt gestoken. Na twee succesvolle jaren verhuist de Audiologie Marathon deze editie van Den Bosch naar een nieuwe bestemming centraal gelegen in Nederland. De organisatie van dit vooraanstaande evenement binnen de audiologie branche is op zoek gegaan naar een weerspiegeling van de zelfstandige audicien die haar eigen passie voor het vak en het ondernemerschap heeft. Evenementenlocatie Gooiland in Hilversum sluit hier naadloos op aan en biedt een huiselijke ambiance met een knipoog naar de audiologie door de invulling van het thema beeld en geluid.”, aldus Optitrade Retailgroep.

 

Team Earline Magazine  treft u graag tijdens deze jubileumeditie bij evenementenlocatie Gooiland in Hilversum. Noteer deze dag alvast in uw agenda! Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates omtrent dit event.

 

www.optitrade.nl