Oticon Real™ geeft tieners zelfvertrouwen

Sinds begin dit jaar is de populaire premium hoortoestelfamilie Oticon Real™ verkrijgbaar. Met deze familie kunnen mensen scherp blijven in de echte wereld. Nu dat de scholen alweer even open zijn is het logisch om bepaalde groepen specifiek uit te lichten die bijzonder kunnen profiteren van deze hoortoestelfamilie, namelijk tieners. Gehoorverlies kan het zelfvertrouwen van een tiener aantasten, wat weer een directe impact heeft op sociale relaties en schoolprestaties. Dit is een enorm belangrijke periode voor jonge mensen omdat in deze periode de eigen identiteit gevormd wordt en gehoorverlies wel het laatste is waar ze op zitten te wachten.

 

Minder last van luistervermoeidheid

Tieners hebben al genoeg uitdagingen, gehoorverlies hoeft er niet nog een van te zijn. Uit klinisch onderzoek blijkt dat 8 op de 10 jonge hoortoestelgebruikers minder vermoeid zijn en minder moeite hebben met plotselinge geluiden dankzij het dragen van Oticon Real™. Hiermee is gehoorverlies niet nog een extra bron van stress en kunnen ze zichzelf ontdekken zonder obstakels.

 

 

Blijf verbonden met de alles-in-een Oticon Companion app

De Oticon Companion app maakt het mogelijk om discreet de Oticon Real™ hoortoestellen te bedienen. Zo kunnen tieners hun luisterervaring volledig personaliseren afhankelijk van de omgeving, hun hoortoestellen vinden als ze deze kwijt zijn en ondersteuning op afstand krijgen van een hoorzorgprofessional, allemaal zonder dat een van de leeftijdsgenoten iets door heeft. Voor tieners is deze discretie vaak nog extra belangrijk. Zo kunnen tieners hun leven leiden op de manier die zij willen.

 

“Alles klinkt zo comfortabel door Oticon Real™ hoortoestellen. Ik ben er niet aan gewend om geluid zo te horen.”  – Jordan, 17 jaar, Oticon Real™-gebruiker

 

“Met Oticon Real™ hoortoestellen is buiten zijn makkelijker. De wind is niet meer zo’n groot probleem.”   – Will, 16 jaar, Oticon Real™-gebruiker

 

www.oticon.nl

 

BEELD: Pexels, photo-5212663.

Tags: