Oticon zet significante stap voorwaarts met Oticon Intent™

Op maandag 4 maart werd in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein ’s werelds eerste hoortoestel met BrainHearing Technology™ gelanceerd: Oticon Intent. Dankzij geavanceerde 4D-sensortechnologie kan Oticon Intent de luisterintenties van elke gebruiker begrijpen en daardoor naadloos de individuele luisterbehoeftes ondersteunen. Een baanbrekende stap voorwaarts.

De dag werd geopend met een plenaire sessie, waarbij onder meer Taco Drok het podium op stapte om in een vlammend betoog de ins en outs van Oticon Intent te presenteren. Nadat alle aanwezigen door hem en zijn collega’s waren opgewarmd met de belangrijkste basiskennis werd iedereen in vier groepen onderverdeeld om in verschillende workshops dieper op de inhoud in te gaan. Zo was er een workshop ‘Deep Dive in 4D-sensors’, een workshop over ‘Toekomstbestendige connectiviteit’ en een workshop waarin werd uitgelegd wat er allemaal nieuw is in Genie, het aanpassysteem van Oticon. In de vierde workshop werd stilgestaan bij de vraag hoe Oticon Intent vertaald kan worden naar de cliënt.

Tijdens de lunchpauze was er ruime gelegenheid om bij verschillende stands de technologie achter Oticon Intent nader te bekijken en tegelijkertijd gezellig met elkaar bij te praten. De dag werd afgesloten met een plenaire sessie, waarbij de puntjes op de i werden gezet en er ruimte was voor de laatste prangende vragen. Tijdens de aansluitende feestelijke borrel werd duidelijk hoe enthousiast de bezoekers waren. Met Oticon Intent is Oticon opnieuw een grote stap verder gekomen in zijn missie: ‘We dagen conventies uit en verleggen de grenzen van technologie om de levens van mensen met gehoorverlies te veranderen’.

Meer lezen over Oticon Intent? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Meer informatie: www.oticon.nl

Tags: