Roger On™: de slimme microfoon voor beter verstaan in gezelschap en op afstand

Een helder en moeiteloos gesprek voeren in rumoerige omgevingen kan een uitdaging zijn, vooral voor mensen met gehoorverlies. Maar Phonak heeft de oplossing: de Roger On™ microfoon. Deze geavanceerde microfoon vertegenwoordigt de nieuwste generatie Roger microfoons en is ongetwijfeld de beste tot nu toe. Met een combinatie van innovatieve functies en verbeterde audiologische technologieën, biedt de Roger On™ een ongeëvenaarde luisterervaring.

Het eerste dat opvalt aan de Roger On™ is het ergonomische ontwerp. Phonak heeft zorgvuldig gewerkt aan het creëren van een microfoon die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Dankzij het slanke en doordachte ontwerp past de Roger On™ perfect in elke situatie. Een ander opvallend kenmerk is het duidelijke LCD-scherm. Met dit scherm hebben gebruikers direct toegang tot belangrijke informatie, zoals batterijniveau, connectiviteit en volumeregeling. Dit maakt de bediening van de microfoon intuïtief en gebruiksvriendelijk.

 

Uitgerust met MultiBeam 2.0 technologie

De Roger On™ is uitgerust met de baanbrekende MultiBeam 2.0 technologie, waardoor het mogelijk is om geluid in stereo te horen. Dit betekent dat de drager een beter ruimtelijk bewustzijn heeft en beter kan bepalen waar het geluid vandaan komt. Het resultaat? Een veel natuurlijker en meeslepender luisterervaring, zelfs in de meest uitdagende akoestische omgevingen. De interview modus van de Roger On™ is daarnaast verbeterd, waardoor het eenvoudiger wordt om één-op-één gesprekken te voeren in een lawaaiige omgeving. Deze functie is vooral handig in situaties waarin heldere communicatie essentieel is.

 

MyRogerMic app

Dankzij de connectiviteit met de MyRogerMic app kunnen gebruikers de microfoon nog verder personaliseren en aanpassen aan hun specifieke behoeften. Dit maakt de Roger On™ niet alleen krachtig, maar ook veelzijdig. Een bijkomend voordeel van de Roger On™ is de mogelijkheid om verbinding te maken met audiobronnen, zoals tv’s, telefoons en andere multimedia-apparaten. Dit betekent dat gebruikers direct toegang hebben tot het geluid van hun favoriete apparaten, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van geluidskwaliteit. RogerDirect technologie stelt gebruikers in staat om rechtstreeks vanaf de microfoon te streamen naar hun hoortoestellen, zonder dat er extra ontvangers nodig zijn.

 

MEER INFORMATIE

Als u meer wilt weten over de Roger On™ en hoe deze revolutionaire microfoon uw luisterervaring kan verbeteren, bezoek dan de website:

www.phonak.com/roger-on

Tags: