Starkey Thrive Care wordt Hear Share

Starkey heeft de nieuwe app ‘Hear Share’ gelanceerd. Deze was eerder bekend onder de naam Thrive Care. De app is er voor mensen met een hoortoestel én hun familie, verzorgers en vrienden. 

 

Zelfstandig blijven

Deze baanbrekende app zorgt voor verbeterde communicatie tussen dragers van een hoortoestel en hun omgeving. Dankzij de app kunnen gebruikers zo lang mogelijk zelfstandig blijven en hebben ze meer controle over hun hoorbeleving. Ze kunnen namelijk data – zoals fysieke activiteiten, hoortoestelgebruik of sociale interactie – delen. Met als gevolg betere communicatie en deelname aan alledaagse actviteiten. Bij te weinige fysieke actviteiten kan de app bijvoorbeeld voorstellen om een wandeling te maken.Monitoren

De app zorgt ook voor rust bij familie, verzorgers en vrienden. Dit dankzij de mogelijkheid om op afstand het hoortoestel van de gebruiker te volgen en bij te sturen als dat nodig is. De omgeving is er op deze manier zeker van dat de gebruiker altijd optimaal hoort en wordt ondersteund. Vooral voor mantelzorgers is de app een uitkomst. Ze kunnen op afstand zien hoe het met de gebruiker gaat en dat geeft absoluut rust.

 

Moeiteloos met elkaar verbonden

De app is eenvoudig te gebruiken en beschikbaar voor zowel Android- als iOS-toestellen. Gebruikers kiezen in hun eigen app met welke personen ze data willen delen en bepalen ook zelf welke informatie er precies wordt gedeeld. Mantelzorgers of zorgprofessionals kunnen gegevens van meerdere gebruikers in dezelfde app monitoren.

Starkey staat bekend om zijn innovaties en Hear Share is daar geen uitzondering op. De app is ontwikkeld met de laatste technologieën en beschikt over veel handige functies zoals real-time monitoring, geavanceerde aanpassingsmogelijkheden en gezamenlijke beheerfuncties. Hear Share is een must-have voor hoortoesteldragers en hun omgeving. De app biedt een baanbrekende oplossing voor betere communicatie en een zelfstandiger leven.

Starkey blijft zich inzetten om de levenskwaliteit van mensen met gehoorproblemen te verbeteren. Hear Share is daarvan het directe bewijs.

Tags: