Starkey lanceert unieke CIC met bluetooth

Tot voor kort was het onmogelijk om met een CIC draadloos muziek te streamen via uw Android- of iPhone-toestel. Daar komt nú verandering in, want opnieuw levert Starkey een technisch hoogstandje af. Hier is het eerste CIC hoortoestel met 2.4 GHz: Evolv AI 2400 CIC WL.

 

Dit meest discrete hoortoestel ter wereld beschikt nu over bluetooth en verbindt daarmee de gebruiker moeiteloos met alle apparaten in zijn omgeving. Hoortoesteldragers hebben geen reden meer om hun leven aan te passen aan de mogelijkheden die hun hoortoestel biedt. Evolv AI CIC WL heft álle beperkingen op. Een podcast streamen via de smartphone of handsfree bellen met de laatste Android- of iPhone-toestellen is vanaf nu heel gewoon. Horen zonder grenzen, dat is de nieuwe standaard.

 

Draadloze antenne

Starkey’s unieke oplossing is heel simpel; het trekkoordje dat nodig is om het toestel uit het oor te verwijderen, is ook een draadloze antenne. Verder beschikt het IHO-toestel over alles waar de Evolv AI om bekend staat. Met het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) tilt Starkey horen naar een hoger level, niet alleen vanwege het verminderen van omgevingsgeluiden, waar het toestel om bekendstaat, maar ook omdat het mogelijk is om de gezondheid en het welzijn van de gebruiker te monitoren.

 

Plaats nú uw bestelling!

De introductie van Starkey’s CIC met bluetooth heeft helaas zoals bekend behoorlijk vertraging opgelopen door de nieuwe Europese MDR regelgeving. Oorspronkelijk stond de lancering al maanden geleden gepland. Helaas is dit proces meerdere keren vertraagd. Nu zijn de laatste ontbrekende documenten van de EU Notified Body (BSI) voor Europa afgegeven zodat Starkey de productie en leveringen is gestart. Eén bemoedigende ontwikkeling heeft betrekking op Starkey’s toekomstige productlanceringen. Vereenvoudigde procedures zullen Starkey in staat stellen nieuwe producten veel sneller op de Europese markt te brengen. Dit geldt vooral voor hun nieuwste productfamilie Genesis AI, die al gepland staat voor lancering in Europa komend najaar.

 

Features

Als het gaat om nieuwe features, dan laat de Evolv AI 2400 CIC niets te wensen over. Met de Thrive-app bedient u bijvoorbeeld het toestel zelf, voegt u settings toe, streamt u muziek of monitort u lichamelijke activiteiten en sociale interactie.

 

MEER INFORMATIE

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: