Het nieuwste platform van Unitron

Unitron kondigt met trots de lancering van Vivante aan, een platform dat ontworpen is om de luisterervaring te verbeteren en persoonlijk te maken.  Het nieuwste platform van Unitron, Vivante, biedt verbeterde geluidsprestaties, nieuw ontwerp en een reeks nieuwe innovaties voor een persoonlijke luisterervaring.

 

“Volgens dezelfde ontwerpfilosofie waarmee Unitron hoortoestellen vele prijzen heeft gewonnen, is Moxi Vivante ontworpen voor mensen die houden van esthetiek, comfort en gebruiksgemak,” zegt Corey Banham, Senior Product Manager. “Onze Moxi Vivante hoortoestellen zijn ontworpen om de geluiden van het goede leven rechtstreeks naar de oren van de dragers te brengen.”

 

Vivante maakt gebruik van een automatisch signaalverwerkingssysteem, Integra OS, dat zich heeft ontwikkeld tot acht verschillende luisteromgevingen. Een nieuwe omgeving, conversatie in rumoer, helpt in de moeilijkste rumoerige situaties. Dit omvat een nieuwe functie, HyperFocus, die is ontworpen om de signaal-ruisverhouding te verbeteren voor face-to-face gesprekken in lawaaiige omgevingen en past zich automatisch aan in voortdurend veranderende omgevingen. Gebruikers zullen ook toegang hebben tot het nieuwe handmatige programma 360 conversaties in de auto, dat automatisch focust op spraak, ongeacht waar de passagiers zitten. Al deze luisterfuncties zijn toegankelijk via de Remote Plus-app, die beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten.

 

“Vivante brengt het nieuwste in geluidsprestaties, dat zich richt op spraak in meer omgevingen en een gepersonaliseerde hoorervaring mogelijk maakt met onze Experience Innovations”, zegt Nicola McLaughlin, VP, Marketing. “We willen dat onze cliënten de geluiden van het leven horen en daarom streven we ernaar om meer innovatieve producten voor hen te creëren. Door mensen levensverbeterende hoorervaringen te bieden die naadloos in hun wereld passen, werken Unitron’s Experience Innovations en intuïtieve ontwerp perfect samen om personalisatie en optimalisatie te bieden.”

 

MEER INFORMATIE

Ga voor meer informatie over de Moxi Vivante innovaties naar:

www.unitron.com

Tags: