Vooruitblik: 67e editie van EUHA

Het 67e internationale congres van audiciens, EUHA, zal opnieuw als evenement plaatsvinden van 18 t/m 20 oktober 2023 in Neurenberg, Duitsland. De organisatie verheugt zich op een persoonlijke uitwisseling met alle spelers binnen de hoorbranche. Wederom zal het programma van deze beurs onder andere bestaan uit diverse academische lezingen. Om het succes van eerdere congressen te kunnen voortzetten, nodigt Beate Gromke, voorzitter van de EuropeanUnion Hearing Aid Acousticians (EUHA) u uit om actief deel te nemen aan de voorbereiding en organisatie van dit evenement.

De organisatie kijkt uit naar uw suggesties en doet een oproep om bijdragen in de categorieën: onderzoek & wetenschap, praktische toepassing, marketing & communicatie en politiek & toekomst vóór 31 maart 2023 in te dienen via hun website. Tijdens EUHA 2023 krijgen deskundigen de unieke kans om de resultaten van hun onderzoek, hun bevindingen en hun innovaties aan een groot publiek te presenteren. Het congres wordt een bron van inspiratie voor de industrie, waarbij de deelnemers stof tot nadenken krijgen, discussiëren en nieuwe ideeën ontwikkelen.

“Voor het eerst is het scala aan onderwerpen uitgebreid met actuele onderwerpen, zoals het management van een bedrijf, personeelsmanagement en motivatie, maar ook onderwerpen op het gebied van marketing en communicatie. ‘Hoe kan ik nieuwe klanten winnen?’, ‘Hoe maak ik mijn bedrijf klaar voor de digitale wereld?’ Vragen als deze zullen tijdens het congres aan bod komen.”, aldus Beate Gromke, voorzitter van de EuropeanUnion Hearing Aid Acousticians (EUHA).

 

Registratie voor exposanten geopend

Daarnaast zal het congres opnieuw de gelegenheid bieden om te netwerken en om nieuwe productfeatures te ontdekken. Aanbieders kunnen nu hun expositieruimte of extra ruimte boeken in het boekingsportaal die wordt georganiseerd door de BVHI, de Duitse branchevereniging voor hoortoestellen. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname moeten zich voor eind april registreren, aangezien de planning van de ruimte in de twee beurshallen begin mei start. De deadline voor het boeken van expositieruimte is 19 juni 2023.

Dr. Stefan Zimmer, voorzitter van de raad van bestuur van de BVHI, licht toe: “Ondanks de regionale beperkingen als gevolg van de pandemie hebben vorig jaar opnieuw ongeveer 120 exposanten deelgenomen, waaronder veel nieuwe exposanten. Exposanten en afgevaardigden hebben grote belangstelling getoond voor de beurs. We verwachten een verdere groei in 2023.”

 

MEER INFORMATIE

www.euha.org

 

BRON AFBEELDING: NürnbergMesse/Heiko Stahl

Tags: