Erika Donkers, bekende binnen de hoorbranche, als nieuwe versterking bij PurePeople

Erika Donkers, eerder werkzaam geweest bij Advanced Bionics en directeur geweest bij stichting Hoorprofs, is vanaf 2 januari 2023 op parttime basis PurePeople gaan versterken bij recruitment. Anja Kool, het gezicht achter PurePeople, zal tevens recruitment blijven doen, maar krijgt vanwege de ondersteuning van Erika meer ruimte voor loopbaancoaching en outplacement. We spreken beiden kort over deze ontwikkeling.

 

“Mooi dat ik met mijn rol voor PurePeople binnen de branche actief blijf, echt gericht op mensen. Dat is wat bij me past.” – Erika Donkers

 

Erika Donkers loopt al heel wat jaren mee in de branche, “laten we zeggen dat ik in de vorige eeuw begonnen ben”, aldus Erika. Van oorsprong is Erika Logopedist, waarop volgens ze audiologie is gaan studeren in Gent. Ze heeft een lange periode voor verschillende hoortoestel fabrikanten gewerkt, waaronder bij Advanced Bionics, een cochleair implantaat fabrikant en als directeur bij stichting Hoorprofs. Voor Erika is het duidelijk geworden dat een belangrijke drijfveer voor haar het verbinden van mensen is, om bij te kunnen dragen aan hun ontwikkeling en het succes van bedrijven. Zo zegt Erika: “Om dit in de voor mij bekende branche te kunnen doen, samen met Anja, is een hele mooie kans waar ik heel veel in heb. Daarbij kan ik deze functie ook goed combineren met andere werkzaamheden, waaronder een andere uitdaging (buiten de branche) waar ik vanaf 1 februari 2023 zal starten”.

 

Anja Kool

Anja Kool, oprichtster van PurePeople is erg te spreken over Erika als nieuwe aanwinst bij PurePeople. “Erika heeft jarenlange ervaring opgedaan in diverse rollen, in zowel medische als audiologische sector. Hierin waren ‘bemiddelen’ en ‘verbinden’ haar instrumenten. Erika gelooft dat werk leerzaam, boeiend en leuk mag zijn, dat sluit aan bij PurePeople. Het is fijn dat we samen kunnen bijdragen een een belangrijk onderdeel van het leven van de mens”.

 

Over PurePeople

Werk is een waardevolle levenservaring; het is een onderdeel van ons leven dat net als alle andere onderdelen mooi en betekenisvol mag zijn. Vanuit dat inzicht helpt PurePeople ondernemers, werkgevers en werknemers een passende match te vinden en hun ware pad te bewandelen.

 

Meer informatie?

Bekijk de website en neem contact op met Anja Kool.

www.purepeople.work

Tags: