AI Healthable™ hoortoestellen in de markt van de zorgverzekeraars hebben héél veel voordelen, óók voor u!

AI voor iedereen, want AI Healthable™ hoortoestellen hebben héél veel voordelen, óók voor u! Ingebouwde sensoren worden gebruikt om dragers een zeer realistische geluidservaring te bieden, ze monitoren beweging en sociale interactie en ze bieden diverse veiligheidsvoordelen. De slimme techniek helpt mensen om weer midden in het leven te staan, om gezonder te leven en om zonder enige moeite het maximale uit hun hoortoestellen te halen.

We weten dat efficiënte aanpassingen o.a. stoeltijd besparen. Dat zorgt ervoor dat bijzonder economische aanpassingen en nazorg in de markt van de zorgverzekeraars kan worden gerealiseerd. Daarnaast geniet u – naast uiterst gunstige inkoopcondities – natuurlijk altijd van gratis vijf jaar volledige Starkey fabrieksgarantie op alle hoortoestellen (inclusief eventuele accu’s) en receivers.

Superieure geluidskwaliteit plus geavanceerde functies en mogelijkheden

Geavanceerde technologieën werken samen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te bieden in elke omgeving.

Met slechts een kleine meerprijs uiteraard ook leverbaar als de kleinste oplaadbare hoortoestellen die tot 24 uur gebruiksduur bieden. Er zijn verbeterde streaming prestaties waardoor uw klant optimaal kan genieten van muziek of favoriete tv-programma’s. Telefoongesprekken worden met een druk op de knop van de mobiel beantwoordt en volledig handsfree (tweeweg audio) gestreamd. Maak eigen gepersonaliseerde programma’s en koppel deze aan favoriete locaties voor automatische omschakeling. Met de apart leverbare afstandsbediening wijzigt de gebruiker het volume en schakelt eenvoudig van programma. En met de unieke automatisch ‘aan/uit’ feature bespaart uw klant automatisch batterij of accu als de hoortoestellen niet in gebruik zijn.

Livio AI ITC R

Gepersonaliseerde Power in een oplaadbare Healthable maatoplossing, dit is zoveel méér dan een hoortoestel alleen.

..
..

Starkey biedt zelfs een multifunctioneel IHO hoortoestel in de markt van de zorgverzekeraars. Met functies als een ingebouwde virtuele assistent en de allerbeste geluidskwaliteit. Discreet, comfortabel, handig en ook nog eens Lithium-ion oplaadbaar! Uniek voor dit IHO product zijn verder het registreren van cognitieve activiteit, sociale betrokkenheid en actieve luistertijd. Net als Starkey Livio AI RIC, micro RIC en BTE hoortoestellen in de ZN Database, hebben deze ITC modellen geïntegreerde biosensoren die samenwerken met de smartphone om functies als fitness-tracking mogelijk te maken. Een veelzijdig oplaadbaar, op maat gemaakt in-ear hoortoestel dus met 2,4 GHz draadloze streaming (iPhone én Android), een batterijduur van 23 uur voor horen en vier uur streamen met een snelle oplaadtijd van 3,5 uur.

Tijdelijk GRATIS Mini Remote Mic

Voer prettige één-op-één gesprekken in rumoerige omgevingen met de kleine, gebruiksvriendelijke Mini Remote Microphone.

 

 

Bevestig de clip op de kleding van een gesprekspartner of gebruik de microfoon om televisiegeluid te streamen door hem in de buurt van de luidspreker te plaatsen.

 

Tot 1 juli 2023 ontvangt u bij inkoop van een set Livio AI hoortoestellen een Mini Remote Microphone (winkelwaarde € 199,-) geheel GRATIS.
S.v.p. bij uw bestelling ‘Gratis Mini Remote Mic’ vermelden, dan wordt de actie direct op uw factuur verrekend.

Tags: