De unieke nieuwe CIC met bluetooth

Met voorbehoud kan Starkey nu melden dat de leveringen eind juli zullen worden opgestart en uw geduld én dat van uw klanten eindelijk zal worden beloond met een werkelijk uniek hoortoestel. Nú alvast een pre-order plaatsen heeft meerdere voordelen!

 

Tot voor kort was het onmogelijk om met een CIC draadloos muziek te streamen via een Android- of iPhone-toestel

Daar komt komende maand verandering in, want opnieuw levert Starkey een technisch hoogstandje af. Hier is het eerste hoortoestel op 2.4 GHz: Evolv AI 2400 CIC. Dit meest discrete hoortoestel ter wereld beschikt nu over bluetooth en verbindt daarmee de gebruiker moeiteloos met alle apparaten in zijn omgeving. Hoortoesteldragers hebben geen reden meer om hun leven aan te passen aan de mogelijkheden die hun hoortoestel biedt. Evolv AI 2400 CIC heft álle beperkingen op. Een podcast streamen via de smartphone of handsfree bellen met de laatste Android- of iPhone toestellen is vanaf nu heel gewoon. Horen zonder grenzen, dat is de nieuwe standaard.

 

Plaats nú uw pre-order en ontvang een hoogstpersoonlijk digitaal model

De introductie van Starkey’s CIC met Bluetooth heeft helaas vertraging opgelopen door de nieuwe Europese MDR regelgeving.

Met voorbehoud kan Starkey nu melden dat de leveringen eind juli zullen worden opgestart en uw geduld én dat van uw klanten eindelijk kan worden beloond met een werkelijk uniek hoortoestel. Om e.e.a. nu te bespoedigen is het mogelijk alvast een pre-order te plaatsen en dat biedt meerdere voordelen, want u ontvangt dan een persoonlijk digitaal gemodelleerd CIC Bluetooth hoortoestel dat u alvast met uw klant kunt delen.

 

 

Bovendien kan dan met zekerheid worden vastgesteld dat de toestellen passen in de gehoorgang van uw klant. En tot slot: wanneer we al beschikken over het digitale model worden de hoortoestellen van uw klant met voorrang door Starkey geproduceerd. Eén gave primeur dus voor uw winkel én voor uw klant.

 

Hoe werkt het?

U maakt afdrukken of digitale scans bij uw klant en vult op uw computer het Starkey Wireless Custom bestelformulier in. Dit formulier kunt u hier downloaden.

Het overzichtelijke stroomschema voor het plaatsen van uw pre-order en de diverse opties vindt u hier.

 

MEER INFORMATIE

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: