GAIN presenteert hoorkaart

Op maandag 26 september vond het jaarlijkse GAIN-event plaats. Voor alle aanwezigen was het een informatieve en inspirerende bijeenkomst. Dit jaar was het event online te volgen en kon u in Zoetermeer branchegenoten live ontmoeten. Earline was er live bij!

GAIN presenteerde de ‘Hoorkaart’, waarmee zij namens alle leden de hoorzorg compleet in kaart heeft gebracht, voor de verschillende hoorfases van iemands leven. Over deze tool gaan we nog meer horen. GAIN-leden hebben inzicht gegeven in de laatste ontwikkelingen op gebied van gehoorbescherming, hoorhulpmiddelen, gehoorverbetering en hooroplossingen. En gastspreker en ervaringsdeskundige Frans Reichardt, ook wel bekend als ‘de Klantenluisteraar’, nam ons mee op de reis die onze klanten afleggen. Wat een inspirerende presentatie over bewustzijn & gedrag en klantbeleving & klantbehoud als het gaat om de belangrijke customer journey.

Hebt u het GAIN-event gemist of wilt u de highlights nog eens terugkijken of -lezen? Hier leest u de take-aways en is het event terug te kijken.