Het aftellen is begonnen: EUHA 2023

De hoorbranche komt binnenkort bijeen op het 67e Internationale Congres van audiciens: EUHA in Neurenberg. Vierentwintig lezingen voor experts, vijf tutorials, een rondetafelgesprek en vier spannende Future Friday Keynotes, dat is wat deelnemers kunnen verwachten tijdens EUHA 2023. Een speciaal hoogtepunt zal worden gepresenteerd op donderdagmiddag met zakelijke onderwerpen op de agenda.

 

Beursprogramma

In hallen 4A en 3A van de Industrietentoonstelling presenteren zo’n 130 internationale exposanten uit 17 landen de nieuwste innovaties, diensten en producten binnen de hoorbranche.

Bekijk de plattegrond en lijst van exposanten op: www.ausstellung-euha.org/ausstellerliste

 

Congresbijeenkomst: ‘Hit the slopes’

De EUHA, BVHI en FDH nodigen iedereen uit om op donderdagavond (19 oktober 2023) deel te nemen aan de Congress Get- together met als thema ‘Hit the slopes in red & white’. Dit motto is gekozen met Zwitserland, het partnerland van dit jaar, in gedachten. Het feest wordt gehouden in de nachtclub ‘Resi’, in het hoofdstation van Neurenberg. Bijpassende outfits zijn welkom: in de Zwitserse nationale kleuren rood en wit of in een après-ski-look. Gasten kunnen zich verheugen op de beste feestmuziek, heerlijke hapjes en een geweldige sfeer.

 

EUHA-app

De EUHA-app heeft altijd de laatste informatie over het EUHA Congres 2023 binnen handbereik. De app biedt alle details over het programma en de sprekers, een assistent voor het plannen van afspraken, een herinneringsfunctie, een virtuele plattegrond en een overzicht van alle exposanten. Gebruikers kunnen netwerken via de app, hun eigen profiel aanmaken, chatten met anderen en relevante contacten vinden via matchmaking. Foto’s kunnen via de app direct worden gedeeld op sociale media. Pushmeldingen en nieuwsberichten voorzien gebruikers van actuele informatie over het congres. De EUHA-app, die vanaf 18 september gratis beschikbaar is in de app store, maakt het bijwonen van het congres nog gemakkelijker.

 

Podium in Hal 3A

Voor het eerst zal een centraal podium in hal 3A het middelpunt zijn voor bezoekers en exposanten: op woensdag (18 oktober) zal daar om 9.15 uur de opening van het congres plaatsvinden. Ter afsluiting van de eerste beursdag is er om 17.00 uur een ‘Get-together’ met gratis drankjes. Op vrijdag zal het podium een ontmoetingsplaats zijn voor jongeren uit de branche, die belangrijke informatie krijgen over opleidingen, het congres en hoortoestelakoestiek in het algemeen.

 

Online ticketshop

Tickets voor lezingen, de industrietentoonstelling en ‘Get-together’ zijn voor en tijdens het evenement alleen online verkrijgbaar. De ticketshop is 24 uur per dag toegankelijk op: www.euha.org/nl

 

Showroom

Dit jaar is de showroom een tentoonstellingsruimte waar de producthighlights van 2023 worden gepresenteerd. De showroom bevindt zich in NCC Ost, op niveau 1, direct voor zaal Sydney, en is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen in een ontspannen sfeer de nieuwste innovaties op het gebied van goed horen bekijken.

 

MEER INFORMATIE

www.euha.org

Tags: ,