Houd op dinsdag 1 augustus de Starkey nieuwsbrief in de gaten voor een bijzondere zomeractie

Tot 1 september 2023 heeft Starkey een bijzondere Table Microphone zomeractie. Blijf optimaal verbonden met de wereld om u heen door middel van dit zeer bruikbare accessoire voor belangrijke extra verkoopkansen, óók in de markt van de zorgverzekeraars.

 

De intelligente Table Microphone – compatibel met vrijwel alle Starkey hoortoestellen – is ontworpen voor de moeilijkste luistersituaties en zorgt voor comfortabele groepsgesprekken. Voorzien van maar liefst acht microfoons en diverse automatische functies.

In de ‘automatic mode’ kiest de Table Microphone zelf welke spreker prioriteit krijgt en filtert storende geluiden weg welke met de overige zeven microfoons worden opgevangen. Wanneer de compacte Microphone met het bijgeleverde draagkoord om de hals van een spreker wordt gedragen, kan deze eenvoudig worden ingezet om één enkele spreker te volgen en dient dan als Remote Microphone.

 

En dan is er nog een Manual Mode waarbij de gebruiker met de gebruiksvriendelijke touch-bediening zelf kan kiezen op welke spreker hij of zij zich wil richten. Tot slot kan de Table Microphone door middel van de bijgeleverd 3,5 mm Jackkabel ook worden gebruikt als TV-streamer.

In deze aflevering van de Starkey Shorts video’s vertelt Accountmanager Robbert Dingenouts u over het koppelen en het gebruik van de Table Microphone.

 

Tijdelijk een wel héél bijzondere Table Microphone Zomeractie

Bij inkoop van een paar Evolv AI 2400 hoortoestellen heeft Starkey de gehele maand augustus een spectaculaire persoonlijke aanbieding voor u. Op dinsdag 1 augustus leest u hierover alle details in de Starkey nieuwsbrief, houd uw mailbox dus in de gaten!

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

 

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

 

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: