Multi Care Systems wordt Bellman & Symfon Nederland 

Een nieuwe naam en een nieuwe vormgeving, maar verder de vertrouwde producten en service die u van Multi Care Systems (MCS) gewend bent. Per 1 januari 2024 gaat MCS verder onder de naam Bellman & Symfon Nederland. 

 

Al sinds de overname door Bellman & Symfon in 2018 staat in het logo ‘A Bellman & Symfon company’ en nu sluit het MCS-tijdperk definitief.  “De nieuwe naam weerspiegelt de groeiende aanwezigheid in zowel de Nederlandse als de wereldwijde markt en het voortdurende streven naar innovatie op het gebied van hooroplossingen”, aldus Maarten Berkhout. “New year, new me nemen we dit jaar heel letterlijk”.

 

Over Bellman & Symfon 

Bellman & Symfon is een vooraanstaand bedrijf in de hoorbranche. Sinds de oprichting in 1989 heeft het bedrijf zich gevestigd als een betrouwbare partner voor doven en slechthorenden wereldwijd. Met een focus op innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid blijft Bellman & Symfon vooroplopen in de sector en streeft het ernaar om baanbrekende oplossingen te bieden voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Lees meer over de geschiedenis van Bellman & Symfon op https://bellman.com/en/about-us/our-story/

 

MEER INFORMATIE

www.multicaresystems.nl/wordt-bellman

 

Per 1 januari 2024: www.bellman.nl, [email protected]

E-mailadressen wijzigen als volgt: …[email protected] wordt …[email protected]