Ontdek wat Starkey dit jaar te bieden heeft | Bekijk de digitale info gids 2023

In deze Starkey info gids vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie over Starkey en hun uitgebreide productportfolio 2023. Ontdek wat Starkey dit jaar te bieden heeft! Bekijk hier de Starkey info gids 2023.

Wederom hebben we een zeer enerverend jaar achter de rug. Een jaar met ups en downs, maar ook een jaar waarin de techniek zeker niet stil heeft gestaan. Veel ontwikkelingen zijn inmiddels in een stroomversnelling beland en – zoals wij het zien – blijft dit nog wel even doorgaan. Om bij de tijd te blijven, zal Starkey alles op alles zetten om hun relaties zo goed mogelijk te informeren. Dit doet Starkey door middel van trainingen en continue informatievoorziening. Vandaar dat Starkey deze digitale versie van hun handige Informatiegids toereiken. In deze gids vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie over Starkey en hun uitgebreide productportfolio 2023.

 

U bent onmisbaar voor Starkey

De medewerkers van Starkey vormen een sterk team en hechten veel waarde aan de menselijke kant van zakelijke samenwerkingen. De relaties van Starkey zijn onmisbaar om eindconsumenten te leren kennen en de werkelijke klantbehoeften te blijven begrijpen. Alleen door elkaar goed aan te voelen, begrijpt Starkey waar hun team en bedrijf waarde aan de gehele keten kan toevoegen. Daarom staat Starkey met trots altijd klaar voor hun klanten, daarom zijn ze iedere dag van 9:00 tot 18:00 uur bereikbaar, Starkey heeft in Nederland en België géén eigen winkels of financiële belangen daarin, waarin ze toegankelijk denken en graag meekijken hoe ze samen het maximale uit hun samenwerkingen kunnen halen.

 

Starkey’s specialiteit is horen. Voor iedereen.

Voor Starkey is het goed om horen van de wereld en de mensen om hun heen net zo essentieel te maken als ademhalen.
Als een van de wereldleiders in de productie en levering van high-end hooroplossingen streeft Starkey dan ook naar een ultieme balans tussen innovatie en toegankelijkheid voor een brede groep gebruikers. Dankzij het zeer brede portfolio high-end hooroplossingen en diverse techlevels kan Starkey nagenoeg iedereen bedienen. Dit maakt Starkey hoortoestellen toegankelijk en bereikbaar. Starkey biedt gebruikers de beste productervaring en de audicien de beste aanpaservaring.

Hiernaast ontzorgen ze hun klanten door het bieden van standaard vijf jaar fabrieksgarantie – zonder extra kosten – op al hun hoortoestellen, receivers en accu’s in de oplaadbare hoortoestellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wordt ook úw klant altijd goed geholpen.

 

Kick-off naar een bijzonder jaar

2023 zal wederom een bijzonder jaar worden met de introductie van veel innovatieve Starkey producten.
Graag wil Starkey u binnenkort uitnodigen om met hun in gesprek te gaan over hun plannen, de ontwikkelingen dit jaar en eventueel een persoonlijk voorstel. Met de gunstige condities van Starkey Benelux kunt u 2023 met vertrouwen tegemoetzien!

 

 

 

Tags: