Schrijf nu in voor de ‘Future of Audiology in Aging Population’ conferentie

Op 18 september wordt in het LUMC de conferentie met de naam ‘Future of Audiology in Aging Population: Quality of Hearing = Quality of Life’ georganiseerd. Dit betreft een gezamenlijk initiatief van meerdere leden van NOAH. In de uitnodiging laat de organisatie weten dat enkele jaren geleden het idee is ontstaan om met branchegenoten te confereren en discussiëren over de toekomst van audiologie in relatie tot de vergrijzende samenleving. Dit idee wordt nu concreet gemaakt met deze conferentie voor hoorzorgprofessionals die graag willen deelnemen aan discussies en filosofische gesprekken over dit onderwerp.

 

De conferentie begint vanuit een internationaal perspectief, met de betrokkenheid van vijf grote fabrikanten van hooroplossingen: GN ReSound, Starkey, Demant, Sonova en WSA. Hun visies zullen aan bod komen in een rondetafeldiscussie met prikkelende stellingen. Vervolgens zullen een aantal interessante Nederlandse start-ups pitches presenteren, die allemaal relevant kunnen worden, of zelfs al zijn, in de wereld van audiologie. Op basis van deze eerste twee programmaonderdelen zal de organisatie zich richten op de implicaties hiervan voor de Nederlandse situatie, zowel nu als in de toekomst. Ook dit onderdeel wordt ingevuld in een rondetafeldiscussie.

 

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

U kunt zich tot 11 september 2023 aanmelden voor de conferentie via [email protected]. Voor de financiering van de faciliteiten en het daaropvolgende buffet wordt een bijdrage van 75 euro gevraagd (de factuur wordt na afloop van de conferentie verstuurd).

Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn na uw aanmelding, dan kunt u uw aanmelding tot 11 september annuleren. Voor meer informatie over de conferentie, kunt u contact opnemen met de organisatie via: [email protected].

 

Bekijk hier het programma van de conferentie:

Future of Audiology (re Aging Population) Conference – 18 september 2023 – Venue, Participants, Program, Organization – v10 (Int)

 

BEELD BRON: Pexels, Luis-quintero-2774556.