Signia Integrated Xperience – The Power of Conversation

Bij Signia IX draait het niet alleen om het begrijpen van gesprekken. In deze reeks worden verschillende elementen uit Signia IX uitgelicht. Deze keer zoomen we in op Binaural OneMic Directionality in de Silk Charge&Go IX.

 

De Silk Charge&Go IX is ’s werelds enige instant-fit CIC met Binaural OneMic Directionality en oplaadbaarheid. Een opmerkelijk krachtig apparaat dat zo compact is dat het een volledige dag meegaat met slechts één keer opladen.

 

Binaural OneMic Directionality

Een unieke functie voor hoortoestellen met slechts één microfoon. In een binaurale fitting werken beide hoortoestellen samen om een directioneel effect te creëren, waardoor spraak van voren extra wordt versterkt.

Traditionele technologieën voor geavanceerde, automatische directionele werking zijn normaal gesproken afhankelijk van meerdere microfoons in het hoortoestel. Bij hoortoestellen met slechts één microfoon is automatische directionele werking doorgaans niet mogelijk. Dankzij het e2e wireless 4.0 systeem van Signia kunnen de twee hoortoestellen in een binaurale aanpassing nu akoestische informatie met elkaar delen. Dit betekent dat de signalen die worden ontvangen door de microfoon van hoortoestellen met één microfoon nu kunnen worden verwerkt alsof er twee microfoons op elk hoortoestel zitten. Dit is een automatische, adaptieve, meerkanaals directionele technologie speciaal ontwikkeld voor hoortoestellen met één microfoon.

 

Geïntegreerd in universeel luisterprogramma

Als onderdeel van het automatische microfoonsysteem is Binaural OneMic Directionality geïntegreerd in het universele luisterprogramma. Het schakelt automatisch over van de omnidirectionele modus in rumoerige situaties om het verstaan van spraak te verbeteren en werkt adaptief in 48 kanalen. Deze functie staat standaard ingeschakeld in het automatische luisterprogramma, maar kan uiteraard ook worden geactiveerd in andere speciale programma’s.

 

MEER INFORMATIE

www.signia-pro.com/nl-nl/product-portfolio/integrated-xperience