De vakantieperiode begint en de zon straalt volop

Terwijl u zich voorbereidt op een welverdiende vakantie, wil Starkey u een speciale boodschap sturen om u een hart onder de riem te steken.

We weten dat u onvermoeibaar werkt, maar laten we ook niet vergeten dat dit het ideale moment is om mensen die op vakantie gaan een Starkey hoortoestel aan te bieden. Naast het feit dat Starkey hoortoestellen real-time vertalingen bieden, is de volledige line-up nu ook IP68 water- en stofbestendig, waardoor ze perfect zijn voor actieve vakanties en zorgeloos genieten van zonnige dagen aan het strand.

 

Maar dat is niet alles..

Starkey heeft ook de accucapaciteit met 19 procent verbeterd, zodat uw klant langer kan genieten van kristalhelder geluid zonder zich zorgen te maken over het opladen van de hoortoestellen. Daarnaast komt hier het spannende nieuws: zodra Apple het nieuwe macOS Sonoma beschikbaar stelt, zullen Starkey Evolv AI hoortoestellen de allereerste hoortoestellen zijn die compatibel zijn met Apple’s direct streaming functionaliteit. Dit betekent een revolutionaire ervaring voor gebruikers en een unieke verkooppropositie voor u als audicien!

Terwijl u deze zomer hard aan het werk bent om mensen te helpen hun gehoor te verbeteren, wil het Starkey Benelux team u met warme groeten vanuit Apeldoorn bedanken voor uw toewijding en professionaliteit. U bent degene die het verschil maakt in het leven van mensen, waardoor ze voluit kunnen genieten van hun vakantie en kostbare momenten met dierbaren.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: